Skriv ut den här sidan

Inför ditt besök

Receptionen är öppen alla vardagar klockan 7-17. Anmäl dig alltid där när du kommer till oss.

När du kommer till oss, ta alltid en kölapp och slå dig ned för att vänta på din tur. Kom gärna gärna 15 minuter innan din bokade tid, för att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt.

För att värna om din integritet och dina personuppgifter ber vi dig om legitimation när du kommer för besök, det gör vi i samband med att du anmäler dig. 

Du som ska ta prover

Du som har en remiss är välkommen att lämna prover i vårt laboratorium.

Att tänka på

Vi ber dig undvika att ha parfym och andra starka dofter när du kommer till oss. Detta eftersom många av våra patienter och personal är allergiska.

Bli patient hos oss

Du är välkommen till oss även om du inte är listad här. Du har också möjlighet att välja en fast läkarkontakt på vårdcentralen. Fördelen med en fast läkarkontakt är att läkaren kan lära känna dina behov och ge dig en samordnad och kontinuerlig vård.

Vill du lista dig hos oss ordnar vi det åt dig när du kommer eller så kan du ladda ner och fylla i vår listningsblankett. Det finns en blankett för vuxna och en för barn. Du kan också lista dig via 1177 Vårdguidens e-tjänster.

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till vårdcentralen. 

Sjukresa

För att få sjukresa måste detta godkännas av antingen din läkare eller sköterska. Efter godkännande får du ett kort som laddas.

Kortet lämnar du sedan till taxichauffören.